Totalløsning for kjøkken

Valle VVS & Bygg AS har fagfolk som tegner ditt nye kjøkken etter dine ønsker og behov, helt gratis og uforpliktende. Ta kontakt i dag, så avtaler vi tid for tegning og oppsett!

Italiensk kvalitet

Når det gjelder bytte av kjøkken eller kjøkken til nybygg, leverer Valle VVS & Bygg AS fra Vabene i Italia.

Dette kjøkkenet er i en helt egen klasse med hensyn til vannfasthet på sponplater.

Alle skrog er tilsatt VS100 i selve sponet slik at de er svært motstandsdyktig mot fukt. Alle kanter ut mot åpning er også påsatt en PVC-list i stedet for melaminfolie som er vanlig på de fleste kjøkken. Dette forsterker kantene på skapene og øker levetiden på kjøkkenet.

Alle sokler er plast eller aluminium som motvirker at de blir ødelagt ved eventuell lekkasje i benk.

Vabene kjøkken har stort utvalg i modeller, og er utstyrt med det sterkeste skinne- og hengselsystemet fra Blum. (De fleste kjøkkenleverandører bruker Blum, men her er det mange typer.)

Vabene er en relativt liten fabrikk som lett omstiller produksjonen til spesialløsninger, om det skulle være ønskelig, for eksempel litt dypere eller bredere skap enn standard.

Vabene har også mulighet til å levere kjøkkenløsninger som ikke har 90-graders vinkel i krå. Dette kan for eksempel være aktuelt i gamle bygg med hjørner ute av vinkel.

Vabene har også stort utvalg i løsninger for integrert innmater, for eksempel ferdige knivskuffer eller skuffer med kasserollsett.

Valle VVS & Bygg AS beregner, tegner, leverer og monterer kjøkkenløsninger med egen kjøkkenmontør.

Bilde av et Vabene kjøkken
Bilde av et Vabene kjøkken