Biocleaner minirenseanlegg for hus og hytte

 Fra og med 1. januar 2021 trer et nytt EU-direktiv i kraft, der alle må dokumentere rensegrad på minimum 90% i sine utslipp. Det er pr nå svært få septik anlegg som er i nærheten av og oppfylle rensegrad på minimum 90% renhet.

Er du i ferd med og bygge hus eller hytte, eller trenger du å reparere eller oppgradere eksisterende septik anlegg, så oppfyller Biocleaner de nye rensekravene med god margin. Ditt utslipp kan med Biocleaner rense anlegg, renses 100% og er Sintef godkjent.

Vi er autorisert Biocleaner forhandler for Vesterålen og Harstad regionen.

Fordelene ved å velge Biocleaner mini rense anlegg:

 

1. Oppfyller kommende krav fra 1. januar 2021 om dokumenterbar 90% rensing av utslipp, med god margin.

2. Erstatter septik tank inkl filtrerings anlegg.

3. 100% rent utslipp. Rense anlegget klarer 98,4% renhet i utgangspunktet og kan oppgraderes til 100%. Utslippet kan slippes rett ut i naturen. Dette gjelder også i nedslagsfelt til drikkevannskilder.

4. Lav totalkostnad. Mini renseanlegget er en komplett løsning som blir vesentlig rimeligere enn septik inkl filtrerings anlegg. I tillegg blir gravearbeidene vesentlig mindre.

5. Natur og miljøavtrykk. Du trenger ikke grave/sprenge grøft til sjø og sparer derfor sårbar natur og landskap fra ødeleggende inngrep.

6. Alt i en enhet. Hele renseanlegget er integrert i selve tanken som i størrelse kan minne om den tradisjonelle septiktanken. Styringen av anlegget er kompakt av størrelse og kan enkelt integreres i hus, uthus eller lignende, eller i eget lite skap ved anlegget. Hele renseanlegget kan også monteres over bakken i sin helhet i uthus, garasje eller lignende ved evt behov.

7. Forhold deg til EN aktør. Vi skredder syr løsning til ditt behov og installerer komplett anlegg bruks klart.

8. Kontrakt. Når du takker ja, skriver vi kontrakt på det vi har avtalt.

Bilde av mann som står ved et kjøkken

Du slipper å gjøre noe, vi kan ta ansvar for hele jobben.

Fyll ut skjema så kontakter vi deg for å avtale et møte.