Kjøkken og bad

Vi tegner ditt nye kjøkken eller bad. Vi kan også montere alt sammen, eller renovere hele rommet i samme slengen.

Jostein Vråberg kjenner de fleste. Han har vært et kjent innslag innenfor kjøkken, bad og flis helt siden 1980. Om du tenker på alle de store byggeprosjektene i Vesterålen de siste årene, er det en stor mulighet for at Jostein har tegnet og levert kjøkken- eller baderomsløsninger i mange av dem, i tillegg til alle de hundrer eller tusener av private hjem han har vært innom. Han har svært mange kunder som har kommet tilbake for å handle sitt kjøkken eller bad nummer to eller tre også, og en bedre attest enn det er vel vanskelig å få.
Nå jobber Jostein som kjøkken- og baderomsdesigner hos Rørlegger Jonny Valle. Her forhandler han kjøkken- og baderomsløsninger fra italienske Vabene og norske Vikingbad.

Når du tar kontakt med Jostein, kan et typisk forløp gå slik:

1. Avtale tid for intervju (det er viktig å ha god tid).

2. Intervju. Her går vi sammen gjennom dine behov og ønsker for kjøkken eller bad. Du får se ulike design for å avklare hva du liker, og du får selvfølgelig med deg noen brosjyrer.

3. Hjemmebesøk. Her kommer Jostein hjem til deg på befaring og oppmåling.

4. Utarbeide et løsningsforslag. Jostein lager et fullstendig løsningsforslag, der du får flere 3D bilder av kjøkkenet slik at du ser hvordan det blir. Løsningsforslaget inneholder også pris.

5. Du kan ta monteringen selv, eller vi kan gjøre hele jobben for deg. Vil du ha nytt gulv, eller pusset opp hele rommet samtidig, kan vi gjøre dette. Vi har fagfolk på rørlegging, flislegging og snekring, og et samarbeid med elektriker. Du har kun et kontaktpunkt å forholde deg til: Oss.

6. Du takker ja til løsningsforslaget, eller har noen endringsforslag som vi sammen finner ut av først.

7. Kontrakt. Når du takker ja, skriver vi kontrakt på det vi har avtalt.

8. Jobben utføres. Vi leverer avtalte produkter til deg. Om du har valgt full pakke, tar vi all jobb rundt montering og renovering.

Bilde av mann som står ved et kjøkken

Du slipper å gjøre noe, vi kan ta ansvar for hele jobben.

Fyll ut skjema så kontakter vi deg for å avtale et møte.